Asukasvaihto paljastettiin BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Tällä viikolla Suomen Big Brother -taloon saapuu ulkomailta uusi asukas. Hetki sitten asiasta kerrottiin asukkaille, kun uusi viikkotehtävä alkoi. Sen merkeissä asukkaiden tulee saattaa BB-talon siihen kuntoon että vaihtoasukas voi saapua.

– Tiedettiin. Me arvattiin viime viikolla, että tän viikon teema on tämä. Meille tulee joku tyyppi tänne. Jos sieltä tulee joku kuuma flirttikissa, niin Maza on ihan ”röh röh kuppo kaffe por favor”, Niko naureskeli.

Asukkaat ryhtyivät välittömästi spekuloimaan sillä kuka heistä pääsisi lähtemään ulkomaille vaihtoon. BB-Marika pohdiskeli samalla sunnuntain tapahtumien merkitystä vaihdon kannalta.

– Ehkä se on Inka? Ehkä se sunnuntain häätöäänestys ei ollutkaan häätö, vaan Inka menikin asukasvaihtoon, Marika pohti.

BB-Marika voitti viime viikolla matkan Thaimaahan, joten hän ei muiden asukkaiden mielestä ansainnut enää asukasvaihtoa. Sen sijaan miehet ryhtyivät kiusoittelemaan Ninoa siitä että hän olisi todennäköisin lähtijä, koska BB-Nino on parhaillaan talon päällikkö.

– Nino lähtee vaihtoon. Niinhän se on ollut, että päällikkö sinne on lähtenyt joka kerta. Päällikkö lähtee, Niko lisäsi.

– Eihän se ole yleensä mennyt näin? Mä en usko että kukaan meistä lähtee, BB-Vilhelmiina totesi.

– Oi oi oi oi, jos se tulee muualta niin mähän pääsen puhumaan englantia! Jes. Jos se tulis Australiasta niin niillä on ihana korostus. Ja Intiassa kans, Marika hehkutti.

Tämän jälkeen BB-Eetu lähti päiväkirjahuoneeseen kertomaan, että asukkaiden vedonlyöntiprosentti on 99. Muut asukkaat toivottivat hänelle hyvää matkaa ulkomaiseen BB-taloon ja Niko pyysi Eetua kertomaan ulkomailla ”erikoisäijistä”. Samalla tuli puhe asukkaiden kielitaidosta.

– Nino ei ymmärrä seuraavasta viikosta hölkäsen pöläystä. Se on niinku Kummeleissa, että ”Mitä se jenkki sanoi?” Niko naureskeli.