BB: Ninon yllättävät kaasupäästöt iskivät makuuhuoneeseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa suunnattiin eilen nukkumaan jo ennen yhtä yöllä. Talossa oli taas yksi henkilö vähemmän, kun BB-Inka häädettiin sunnuntaina kotimatkalle vain puolentoista viikon pikavisiitin jälkeen. Hänen lähtöään ei talossa kovin paljon surtu.

Asukkaiden suunnattua yöpuulle makuuhuoneeseen ehti jo laskea hiljaisuus, kun äänentoistosta soitettiin yllättäen Nukkumatti-kappale. Nino kuuli lyriikat hieman väärin ja luuli että kappaleessa lauletaan ”Kun BB:n iltasatu alkaa”.

Tämän jälkeen BB-Elisabet sai hepulin. Hän huomasi vahvatuoksuisen kaasupäästön, jonka lähteeksi neitokainen paikansi heti vieressä makaavan Ninon. Tapaukselle hihittänyt mies ei tosin edes yrittänyt vältellä vastuutaan, kun Elisabet ripitti häntä kovaan ääneen. Nino syytti tuoksusta aiemmin syömiään suklaamakeisia.

– Hyi v**tu, se jäi oikein leijumaan tähän! Ja just kun mulla oli hyvä olla. Ei kyllä M&M-karkit haise tältä. Suklaan tuoksua. Tää haisee ihan koiranpaskalta. Saatana, Elisabet kiroili yöuniensa viemistä.

Hetken kuluttua tilanne kuitenkin rauhoittui ja Elisabetkin rauhoittui hieman. Hänen lisäkseen ainakin BB-Marika joutui kärsimään Ninon kaasuista. Tällä viikolla BB-taloon saapuu asukasvaihdon merkeissä uusi ulkomainen vieras, joka ei välttämättä innostu Ninon peräpurkauksista.