Elton John liian vanha elektroniselle musiikille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman tunnetuimpiin julkihomoihin lukeutuva poptähti Elton John yllätti helmikuussa uskonnolliset piirit varsin kärkevällä lausunnollaan. Artisti kertoi tuolloin Parade-lehden haastattelussa, että hänen mielestään Jeesuksen täytyi olla homo.

Suomessakin lopputalvesta konsertoinut Elton John joutui taannoin muidenkin ikävien asioiden keskipisteeksi, kun hänen konserttinsa lavarakennelmat romahtivat Meksikossa. Nyt poplegenda kertoo olevansa liian vanha elektroniikkamusiikille. Mies tunnustaa jumaloivansa dancelevyjä ja hän tarkkaileekin jatkuvasti uusia suuntauksia musiikkialalla. Tähti ei voisi kuitenkaan itse tehdä rakastamansa kaltaista dancemusiikkia, sillä se ei sopisi hänen tyyliinsä.

– Kuuntelen aina uutta musiikkia, sillä rakastan elektronista ja tanssittavaa musikkia kuten Royksopp ja Robyn. valitettavasti en voi koskaan itse tehdä samanlaista kamaa, sillä olen nyt 63-vuotias ja liian vanha. Jos tekisin uutta, en olisi oma itseni, Elton John kertoi People-julkaisulle.

Mies kertoo olevansa suuri modernin musiikin fani ja myös vanha musiikki on tähden sydäntä lähellä – Rolling Stones on yhä yksi hänen lempiyhtyeitään.