Seksikkäät slovenialaiset ehdolla Big Brotheriin – povipommi, missi ja näyttelijä – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon saapuu tällä viikolla kansainvälinen vieras, kun kuluvan kauden asukasvaihto käynnistyy. Kohdemaaksi on neljän mahdollisen joukosta varmistumassa hiljalleen Slovenia, jossa on parhaillaan käynnissä julkkisten Big Brother.

Tulokkaan sukupuolesta ei ole luonnollisestikaan tietoa, eli hän voi siten olla myös nainen. Slovenian julkkiskaudella on mukana useampiakin näyttäviä julkkiskaunottaria. Suomeen lennätettävä asukas voi olla esimerkiksi joku alla olevista neitokaisista. Slovenian Big Brotherin fanit pitävät parhaillaan Sandraa todennäköisimpänä vaihtoasukkaana.

Ines Juranovic on kotimaassaan kuuluisa povipommi, sillä hän on sekä Playboy-lehden Playmate että myös Miss Hawaiian Tropic. Hän on ollut talossa tuotantokauden alusta saakka.

Sandra Auer on 24-vuotias slovenialainen televisiotähti, joka tunnetaan myös radiojuontajana ja näyttelijä. Hän on ollut talossa tuotantokauden alusta saakka.

Nana Zeneli on kotimaassaan tunnettu televisiotähti. Hän on mukana kisassa yhdessä aviomiehensä Gena Zenelin kanssa ja ollut mukana tuotantokauden alusta saakka. Hänen miehensä on tunnettu tanssija ja koreografi.

Ida ”Pia” Vesel tunnetaan kotimaassaan parhaiten eroottisena tansijana. Hän on ollut mukana talossa tuotantokauden alusta saakka ja tästä nelikosta ehkä epätodennäköisin vaihtoasukas, sillä hän on parhaillaan häätöäänestyksessä.