BB-Nino sai hermoromahduksen – lähdössä kotiin?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa pohditaan parhaillaan viikkotehtävään liittyen tapoja, joilla asukkaat saisivat annettua Suomesta ja suomalaisuudesta väärän mutta uskottavan kuvan taloon sunnuntaina saapuvalle ulkomaiselle vieraalle. BB-Nino on kuitenkin ollut alusta saakka tehtävää vastaan.

Hetki sitten Nino sekosi täysin, kun asukkaat pohtivat tekaistua tarinaansa Suomen kuningaskunnasta. Hän ryhtyi huutamaan täyttä kurkkua muiden asukkaiden rauhoittelusta huolimatta. Samalla hän ilmoitti lähtevänsä varmasti talosta ensi sunnuntaina.

– Mä vihaan historiaa ja kaikenlaista tällaista v**un lässytystä. Saatana! V**tu mua ei kiinnosta v**tuakaan. Voi v**tu. Mua ei kiinnosta v**tuakaan parantaa mitään v**un Suomi-kuvaa. Miksi mun pitäisi parantaa jotain v**un suomikuvaa?! Mä lähden sunnuntaina hyphyyn täältä. Jaksaa jaksaa! Nino raivosi.

– Ei Nino tää ole niin vakavaa, BB-Marika rauhoitteli.

– No v**tu siksi mua v**uttaakin kun tää ei ole vakavaa. Mä lähen täältä seuraavaksi. V**tu mua v**un historia v**tu v**un. V**tu meidän kuninkaalla on kesäasunto Santahaminassa lähellä Santahaminan tukikohtaa! Täällä asuu 15 miljoona ihmistä, Nino jatkoi huutamistaan.

Tässä vaiheessa Isoveli päätti antaa asukkaille aikalisän ja komensi asukkaat ulos rauhoittumaan. Siellä meno kuitenkin jatkui.

– Nino sai hermoromahduksen v**tu päivänä v**un 55 saatana! Ihminen, jolla oli historiannumero vitonen niin joutuu kuuntelemaan tällaisia luentoja saatana, Nino jatkoi.

Muutaman minuutin ulkona paasaamisen jälkeen Nino alkoi lopulta hieman rauhoittumaan ja pystyi puhumaan jo normaalisti myös meneillään olevasta viikkotehtävästä. Tunnelma parantui kuitenkin huomattavasti, kun asukkaat järjestivät leikkimielisen reppuselkäjuoksu-kilpailun. Tarkoituksena oli kehittää eukonkannosta Suomen uusi kansallislaji.

Uusimmat