BB-Petri ideoi: Suomen kuninkaalliset Matti ja Mervi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saapuu tämän viikon sunnuntaina asukas ulkomailta, kun kuluvan tuotantokauden asukasvaihto käynnistyy. Samalla yksi suomalaisista asukkaista suuntaa ulkomaille, todennäköisesti Sloveniaan. Parhaillaan asukkaat suunnittelevat tulokkaan huijaamista.

Viikkotehtävässä asukkaat joutuvat suunnittelemaan huijausta, jossa vaihtoasukkaalle on määrä antaa Suomesta väärä mutta uskottava kuva. Parhaillaan onkin käynnissä vauhdikas ideointipalaveri, joka pääsi varsinaisesti vauhtiin vasta kun Marika oli rauhoittunut ja lopettanut äänekkään hössöttämisensä. Asukkaat aikovat esittää Suomen kuvitteellisena kuningaskuntana.

– Kerrotaan että meillä on kuninkaalliset Matti ja Mervi, BB-Petri ehdotti.

Petrin ajatusta ei otettu kovin hyvin vastaan, sillä muut halusivat antaa kunnian kuninkaallisuudesta talossa aiemmin tällä kaudella asuneelle seinäjokelaiselle Satulle. Samalla myös kuninkaanlinna sijoittuu Pohjanmaalle.

– Me ollaan tällä hetkellä kuningaskunta, jolla on vain kuningatar. Se on Satu, jolla on neljä lasta. Satu on meidän kuningatar, BB-Vilhelmiina ehdotti.

– No ollaan sitten kuningatarkunta tai mikä se nyt sitten onkaan, Petri myöntyi.

– Venus on lapselle vähän outo nimi. Meillä on sit Sandra ja Bella. Antti on poika. Sanotaan, että meillä on sellainen legendaarinen kuninkaanlinnna nimeltään Härmän Häjy, BB-Marika ehdotti.

– Muutetaan vähän itsenäisyyspäivän päivämäärää ja kerrotaan että linnassa on tanssiaiset 12.6. Vaihdetaan itsenäisyyspäivän numerot vaan toisin päin, Vilhelmiina jatkoi.

– Joo sit tanssiaisissa pitää juhlapäivänä laittaa sinistä ja valkoista päälle, koska sitähän ei ole oikeasti niin se on keksittyä, Marika lisäsi.

– Letkajenkka on meidän kansallistanssi ja sit kun bailataan, niin tulee Frööbelin palikoita, BB-Niko ehdotti.

Uusimmat