Big Brotherin kuulutukset sekosivat täysin: ”Tämä on loppu”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat saivat eilen tehtäväksi olla välittämättä kaikesta tavallisesta poikkeavasta mitä talossa tapahtuu. Kovin suuria ei illan aikana vielä tapahtunut, mutta yön tullen alkoi talossa kaikua kummallisia kuulutuksia.

Asukkaat yrittivät olla parhaansa mukaan välittämättä kuulutuksista, jotka olivat kieltämättä vähintäänkin mielenkiintoisia.

– Tämä on Big Brother. Petri, Nino on lämmin, Isoveli yllättäen ilmoitti.

BB-Marika äimistyi kuulutuksesta siinä määrin että huudahti, mutta onnistui nopeasti piilottamaan hihkaisun väsymykseksi. Tehtävä oli kuitenkin samalla vaarassa epäonnistua. Asukkaiden mentyä sänkyihinsä oudot kuulutukset saivat jatkoa.

– Tämä on Big Brother. Tämä on loppu. Teillä on minuutti aikaa jäljellä, Isoveli kuulutti.

Tällä kertaa asukkaat ymmärsivät olla reagoimatta kuulutukseen ja BB-Niko yritti parhaansa mukaan etteivät asukkaat edes naureskelisi. Hän taputti käsiään pari kertaa yhteen ja makuuhuoneen valot sammuivat samalla hetkellä. Siinäkin riitti asukkailla ihmettelemistä. Pian Marika ryhtyi kiusaamaan muita asukkaita metelöimällä hysteerisesti ja pomppimalla muiden muassa Vilhelmiinan päällä.