”Tiger Woods halusi ryhmäseksiä miehen kanssa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Urheilumaailman kohutuin julkkisten aviero tapahtui, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta lukuisten naisten kanssa viime vuoden marraskuussa. Ei siis ihme, että hänen ruotsalaissyntyinen vaimonsa Elin Nordegren päätti hakea miehestä avioeroa.

The Sun -lehti kertoo 27-vuotiaan prostituoidun Loredana Jolien avautuneen suhteestaan Woodsiin. Naisen mukaan mies piti erityisesti ryhmäseksifantasiasta, ja mies halusi katsella kahden naisen sänkyleikkejä. Jolien mukaan ajatus miehen kutsumisesta kolmanneksi osapuoleksi sänkyleikkeihin sytytti myös Woodsin, mutta sitä ei kuitenkaan koskaan ehditty kokeilemaan.

Loredana Jolie kertoo ”uskomattomista” seksisessioistaan Woodsin kanssa itse kirjoittamassaan kirjassa. Viime viikkoina Tiger on ollut myös otsikoissa, kun prostituoitu Devon James on kaupitellut eniten maksavalle videota, jossa hän väittää harrastavansa seksiä Woodsin kanssa. Vastikään kuitenkin eräs mieshenkilö myönsi näytelleen kyseisellä videolla Tigeriä maksua vastaan.