BB-Elisabet ei tiennyt mitä perustuslaki tarkoittaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tälläkin tuotantokaudella huomattu, että kaikkien asukkaiden yleissivistys ei ole kovinkaan korkealla tasolla. Talosta jo poistunut BB-Ksenia sai tästä syystä asukkaissa aikaan monet hyvät naurut.

Nyt hänen paikkansa on ottanut erityisesti BB-Elisabet, jonka olematonta maantietoa asukkaat ovat naureskelleet useaan otteeseen. Aika ajoin hän yllättää tiedoillaan muiden muassa biologiasta, mutta eilen hän paljasti siihen syyn. Elisabet on nimittäin katsonut runsaasti luonto-ohjelmia erityisesti niiden rauhoittavan selostajaäänen takia.

Tänään Elisabet kuitenkin jälleen ihmetytti asukkaita, sillä hän ei tiennyt mitä perustuslaki ja lainsäädäntö tarkoittivat. Asukkaiden oli päivätehtävään liittyen määrä kehitellä vaihtoasukkasta varten suunnitelma uskottavasta mutta väärästä politiikasta.

– Mikä v**tu on ees perustuslaki? Elisabet ihmetteli.

BB-Marika ryhtyi selvittämään hänelle perustuslakia ja lainsäädäntöä, mutta hänkään ei ollut aivan varma siitä mitä termit tarkoittivat. Lopulta asiaan saatiin muiden avustuksella hieman tarkennusta ja huijauksen suunnitteleminen pääsi jatkamaan.

Parhaillaan talossa pohditaan ulkomaailmassakin varsin ajankohtaisia asioita, eli homoliittoja sekä homojen oikeuksia ja adoptiota. Asukkaat sopivat, että heidän kehittämässään ”väärässä Suomessa” homot saavat mennä naimisiin kirkossa.