Asukkaat tekivät Ninolle ”kusisen” jäynän – meni täysillä läpi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oltiin eilen menossa jo yöpuulle, kun BB-Nino ryhtyi spekuloimaan mahdollisilla tulevilla tapahtumilla. Pian Isoveli kuulutti Ninon rikkovan sääntöjä, koska juonittelu oli kiellettyä. Hetken kuluttua BB-Elisabet ja BB-Petri suunnittelivat Ninolle ”kusisen” jäynän.

He päättivät vessassa syyttää Ninoa perusteettomasti siitä että tämä olisi jättänyt virtsansa wc-pöntön reunoille ja siten virtsaa olisi levinnyt myös Elisabetin jaloille. Makuuhuoneeseen päästyään he aloittivat kunnon tykityksen.

– Hyi v**tu mun piti pestä perse! Sä syöt räkää, jätät kuset reunoille, kaivat persettä ja juonittelet! On siinäkin meillä homo, Elisabet raivosi.

– Kuset reunoille ja ovet on auki! V**tu sä oot törkee. V**un juonittelija, Petri komppasi.

Nino tyytyi tässä vaiheessa vielä vain naureskelemaan, joten Elisabet päätti jatkaa vielä rajummalla otteella.

– Kolme meistä on masentunut sun takia. Kiva. Kiva. Mitä mäkään täällä enää teen? Lähdetään kaikki v**tu huomenna. Mitä me nyt täällä enää rääkätään itteemme? Sulla on pissaa käsissä! Sä käyt aina pissalla istualtaan mut silti se etureuna oli ihan kusessa, Elisabet latasi ja sai muutkin liittymään mukaan.

– Sä pyyhit Nino välillä lattiaakin, kun sä kuset lattialle. Nino asuu pian viimeisen kuukauden yksin täällä talossa, BB-Vilhelmiina totesi.

– Mäkin oon joutunut pyyhkimään sun kusia, kun mä oon mennyt sun jälkeen. Sä oot Nino ihmisjätettä, BB-Niko sivalsi.

Tämän jälkeen Nino sai tarpeekseen tulehtuneesta tunnelmasta ja lähti vessaan. Sitä ennen hän kuitenkin totesi että muut asukkaat ovat väärässä. Elisabetin ja Petrin vedätys onnistui siis yllättävän hyvin. Ninon palattua takaisin tilanne oli jo rauhoittunut.