BB-Elisabet tyrmistytti totaalisesti: Uskoo joulupukkiin!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on nähty kuluvalla tuotantokaudella kaikenlaisia seikkoja, jotka viittaavat siihen, että kaikilla asukkailla yleissivistys ei ole ollut aivan normaalitasolla. Tänään BB-Elisabet veti kuitenkin koko ohjelman historian pohjat. Hän kertoi nimittäin uskovansa joulupukkiin.

Asukkaat olivat pohtimassa miten he voisivat värittää suomalaista jouluperinnettä tulevaa vaihtoasukasta varten. Pian kävi kuitenkin ilmi, että Elisabet ei vitsaillutkaan puhuessaan Joulupukista. Pian asukkaat olivat ilmiriidassa, kun Elisabet väitti kivenkovaa että Joulupukki on todella olemassa.

– Suomessa on oikeasti sellainen yksi pääjoulupukki! Se on olemassa ja se asuu Santa Parkissa! Mä oon nähnyt sen! Se on siellä ympäri vuoden, Elisabet huusi pää punaisena.

– Se on näyttelijä! Onneksi on pian sunnuntai ja täältä pääsee pois, BB-Vilhelmiina pyöritteli päätään tyrmistyneenä.

– Mut onhan Suomessa joku aito Joulupukki! Onhan se sit se Joulupukki. En mä usko, että se on 500-vuotias, mutta Suomessa on Joulupukki, joka asuu Santa Parkissa. V**tu kun se Santa Park on kesälläkin auki. Se on aina sama mies! Kyllähän sen näkee kasvoistakin, Elisabet raivosi.

– Se on näyttelijä! Se on palkattu sinne ihan kuin Muumit, jotka on joka päivä Muumimaailmassa. Ne on näyttelijöitä, BB-Niko yritti selittää.

– Ei vaan siellä on se pääjoulupukki, kuka v**tu on siellä! Se on se tyyppi! On paljon feikkejäkin, mutta on totta kai yksi sellainen joulupukki-joulupukki, sellainen pääjoulupukki, Elisabet jatkoi.

– Siellä Santa Parkissa on aina se sama Joulupukki ja se on sen ammatti olla se Joulupukki. V**tu! Onhan ne tontutkin siellä! En mä oo sitä kesällä nähnyt, mut se on siellä Santa Parkissa ja asuu siellä. Mitä te oikeen väitätte? Elisabet intti yhä.

– Että se on näyttelijä aivan samalla tavalla kuin Salatuissa elämissä on näyttelijöitä, kuten esimerkiksi Ulla Taalasmaa, BB-Vilhelmiina yritti vääntää rautalangasta.

– Miks se näyttelijä olis? Sehän on aina siellä! Onhan Suomessa nyt joku saanut sen viran. V**tu te ootte tyhmiä. Siellä on se v**un penkki ja sit sä voit mennä sen polvelle. Siellä on aina se sama pukki. Se asuu siellä. Oottekste edes käynyt siellä? Santa Parkissa on se Joulupukki josta mä puhun, Elisabet tykitti.

– Se on huvipuisto, joka on tehty turisteille, Vilhelmiina jatkoi selittämistään.

– Eihän siellä ole laitteitakaan! Varmasti mennään Santa Parkiin kun päästään täältä ja Joulupukki saa selittää teille, Elisabet sai vielä sanotuksi.

– Mä oon aina tiennyt että ei täällä talossa mitään tohtoreita ole, mutta huh huh, BB-Eetu totesi.