BB-Marikan kommentti eläinseksistä tyrmistytti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluneella viikolla odotettu kovasti uutta ulkomaista asukasta, koska viikkotehtävä on liittynyt asukasvaihtoon. Tulokasta ei ole kuitenkaan näkynyt, joten erityisesti BB-Nino uskoo koko jutun olleen vain huijausta.

Asukkaiden tehtävänä on kehitellä mahdolliselle tulokkaalle esityksiä, jotka antavat virheellisen mutta uskottavan kuvan Suomesta ja suomalaisuudesta. Tänään pohdinnassa oli myös suomalaisten seksuaalisuuden vääristäminen. Keskustelussa BB-Vilhelmiina totesi, että hänelle oli yhdentekevää mitä ihmiset tekivät.

– Pankoot vaikka lammasta, Vilhelmiina totesi ja sai aikaan kovan metelin.

Marika oli kuitenkin Viltsun kanssa samoilla linjoilla.

– Ei se musta niin hirveetä oo, jos joku pökkii lammasta jossain keski-Englannissa. Kunhan se lammas ei vain kärsi siitä, Marika komppasi Vilhelmiinaa ja hänkin sai aikaan kovia vastalauseita.

– En mä eläimiin sekaantumista hyväksy tai… Olihan toi vähän järkyttävä möläytys. En mä sitä hyväksy. Tai se on mun mielestä ällöttävää. Mutta en mä tiedä, kärsiikö se eläin siitä. Mä vaan ilmaisin itseni oudosti, Marika paikkasi tilannetta.

Lisäksi he päättivät, että Suomen kuningatar Satu on lesbo. Jo aiemmin asukkaat ovat päättäneet, että heidän ”virheellisessä” Suomessaan homot saavat mennä kirkossa naimisiin ja adoptoida lapsia. He eivät kuitenkaan tiedä kuinka suuri mediasirkus samojen asioiden ympärillä on talon ulkopuolella viime viikkoina vellonut.