BB: Marikan ryhmäseksipaljastus yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tuotantokauden alusta saakka asustanut BB-Marika on kertonut pitävänsä pääasiassa tytöistä. Hän on kuitenkin jo aiemmin paljastanut kokeilleensa aiemmin seksiä myös miesten kanssa.

Eilen Marika teki asian tiimoilta yllättävän paljastuksen, kun hän uskaltautui kertomaan lisätietoja viime kesänä tapahtuneista mieskokemuksistaan. Marika paljasti että eräässä seksisessiossa oli mukana miehen kanssa myös toinen nainen, eli kyse oli ryhmäseksistä.

Hän oli päätynyt tilanteeseen suoraan nakkikioskilta, jossa nainen oli tullut pokaamaan häntä. Mukaan oli lopulta tullut myös mies, ja kolmikko oli harrastanut seksiä yhdessä.

– Niin sit se poika tuli testailtuu siinä samalla, Marika nauroi ja lisäksi vahvisti olleensa naisen ja miehen kanssa sängyssä samaan aikaan.