BB-Nino tunnusti viettäneensä yön Janin luona!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon tänään astellut BB-Jani T ja BB-Nino ovat tuttuja toisilleen jo entuudestaan. Asia selvisi heti tulokkaiden tullessa sisään. Hetki sitten muut asukkaat halusivat kuitenkin tietää tarkemmin siitä miten miehet olivat tavanneet.

– Me ollaan nähty. Me nähtiin ja menin niille yöksi. Nukuin sohvalla yön! Nukuin aivan toisessa huoneessa, Nino selitti ja sai aikaan valtavan huutomyrskyn.

– Näin on kuule marjat. Se nukkui rokokoo-sohvalla, Jani yritti paikata.

Pian selvisi, että Ninon ja Janin kertomuksissa oli useita aukkoja, sillä heidän tarinansa tuosta illasta poikkesivat merkittävästi toisistaan. Samalla asukkaat muistelivat Ninon kertoneen aiemmin Janista, johon hän on ollut ihastunut ja joka on hakenut Big Brotheriin. Asukkaat ovat varmoja, että tämä mies on nyt taloon tulut Jani.

– Sä oot sanonut että sun entinen paisti on hakenut tänne Big Brotheriin. Te teitte aivan jotain muuta siinä rokokoo-sohvalla ja menit sit yöksi nukkumaan siihen patjalle. Kerro porukalle totuus! BB-Vilhelmiina ynnäsi tapahtumia.

– Ei mun tarvi selittää mitään kun se on niin, Jani selitteli.

– Jani tee jotain! Nino huusi kauhuissaan.

– Mä voisin kyllä sanoa jos olisin harrastanut seksiä Janin kanssa. Mä kävin vielä suihkussakin Janin luona. Sit mä otin taksin ja lähdin kotiin, Nino lisäsi.