BB: Tehtävä epäonnistui jo alkumetreillä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla ollut varsinaisen viikkotehtävän oheistehtävänä olla huomioimatta mitenkään talossa ilmenneitä outouksia, kuten muiden muassa outoja esineitä ja kuulutuksia. Nyt asukkaat näkivät televisiosta tehtävän ongelmakohtia, joita riitti paljon.

Videolla nähtiin muiden muassa kuinka asukkaat epäonistuivat oheistehtävässään jo alkumetreillä ihmettelemällä löytämiään käsirautoja ja pelkäämällä taloon kana-asussa ilmaantunutta kutsumatonta vierasta. Asukkaat nauroivat katketakseen virheilleen ja talossa nähdyille outouksille. Ei siis ole ihme, että oheistehtävä oli epäonnistunut.

Sen sijaan Isoveli ilmoitti, että varsinainen viikkotehtävä jatkuu edelleen. Asukkaiden tulee valmistella edelleen jo nyt kehittämiään tarinoita ja esityksiä, joiden on määrä antaa Suomesta ja suomalaisista väärä, mutta uskottava kuva. BB-Marika sai asukkaat selityksillään välittömästi jälleen raivon partaalle.