BB: Ilta päättyi Vilhelmiinan katkeriin kyyneliin

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänä aamuna kuinka Big Brother -talossa nähtiin mahdollisesti koko Suomen BB-historian rajuin yhteenotto Marikan kännisekoilujen takia. Hänen toistuvista tahallisista sääntörikkomuksistaan syntyi raju riita, johon suurin osa asukkaista osallistui.

Massiivisen ja pitkään jatkuneen riidan jälkeen tilanne hieman rauhoittui ja asukkaat pääsivät viimein nukkumaan. Tai ainakin yrittivät, sillä BB-Petri ja BB-Elisabet puuhailivat saman peiton alla jotain varsin intiimiä.

Tarkkaa kuvaa tapahtumista ei saatu, mutta Petriin ihastunut BB-Vilhelmiina otti tilanteen vakavasti. Hän murtui itkuun nähdessään Petrin ja Elisabetin puuhat. Lopulta BB-Niko meni lohduttamaan Vilhelmiinaa ja tiedustelemaan mikä itkevää neitokaista vaivasi. Hän arvasi, että tilanne liittyi viereisen sängyn tapahtumiin.

– Mulla on ihan v**un tyhmä olo tän tilanteen takia, Vilhelmiina sopersi kyyneleiden seasta.

– Siis tän tilanteen? Siis kun te ootte vierekkäin nukkunut. Sen takia? Niko kysyi.

– En mä halua puhua siitä. Ei puhuta enää. Mä kerron sit joskus, En mä halua puhua täällä. Mä uskon että sä ymmärrät, mutta mä en halua puhua siitä täällä. Tästä tilanteesta se johtuu. Tää on tapahtunut aiemminkin mutta mä en halua puhua siitä, Vilhelmiina kertoi.

– Mäkin oon nukkunut tuolla ja luullut että kaikki on ollut ihan vitsiä, Niko totesi.

– Just sen takia tuleekin ihan v**un tyhmä olo. Sä oot hyvä veli. Kaikki on hyvin, Vilhelmiina sanoi Nikolle.

Pian tämän jälkeen Petri passitti Elisabetin pois peittonsa alta, mutta Elisabet yritti toistuvasti takaisin Petrin kainaloon. Mies ilmoitti kuitenkin haluavansa Elisabetin sijaan Ninon viereen ja kertoi naisen ahdistavan häntä. Elisabet kuitenkin vonkasi keskeytyksettä pääsyä saman peiton alle.

Uusimmat