BB-Marika pilasi asukkaiden bileet: ”Marika pitää poistaa talosta!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin eilen massiivinen välikohtaus, joka sai alkunsa Marikan niskuroinnista. Juopunut nainen katsoi olevansa muiden yläpuolella ja voivansa olla tottelematta Isovelin käskyjä. BB-Vilhelmiina suivaantui Marikan törkeästä käytöksestä ja soppa oli keitetty.

Isoveli käski toistuvasti Marikaa nukkumaan, mutta neitokainen jatkoi kännisekoiluaan käskyistä ja muiden asukkaiden toiveista välittämättä. Parhaillaan verkkokeskusteluissa pohditaan Marikan tulevaa rangaistusta. Rohkeimpien kannanottojen mukaan hänet pitäisi jopa poistaa talosta niskuroinnin ja toistuvien tahallisten sääntörikkomusten takia. Niin radikaaliin ratkaisuun Isoveli tuskin kuitenkaan päätyy.

Eilisessä kaaoksessa BB-Nino piti Marikan puolia ja tilanne oli räjähtää käsiin ja muuttua nyrkkitappeluksi. Tilanne sai runsaasti lisäpontta, kun Nino syytti muita asukkaita Marikan kiusaamisesta. Asukkaat ovat koko tämän aamun kerranneet eilisen illan tapahtumia.

– Mä olin ihan varma että lasit lentää ja huh huh, BB-Eetu kertasi tapahtumia tänä aamuna.

– V**tu mä oon ollut törkee eilen. Huh huh. Oikeen sika, Nino pahoitteli.

Marika oli kovin vaitonainen välikohtauksesta, johon hän oli itse syypää. Vilhelmiina kuitenkin kertoi punapäälle tapahtumista, mutta Marika ei osoittanut minkäänlaista katumusta koska ei omien sanojensa mukaan muistanut tapahtumia. Sen sijaan hän oli edelleen sitä mieltä että hänen pitää saada ”bilettää” kun niin haluaa.

Asukkaat ovat kukin vuorollaan käyneet päiväkirjahuoneessa nimeämässä asukkaita ja kertomassa eilisistä tapahtumista. Keskusteluissa kävi ilmi lisäksi, että myös BB-Elisabet oli rikkonut sääntöjä useammankin kerran. Hän oli kertonut muille asukkaille päiväkirjahuoneen tapahtumista ja jättänyt Marikan tapaan noudattamatta Isovelin käskyä mennä nukkumaan.