BB: Nino ja Jani viettivät yhteisen yön: ”Viisi vetoa ja vihellys”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin eilen kolme uutta asukasta, joista yksi oli Ninon kovasti haaveilema uusi ”paisti”, eli BB-Jani. Helsinkiläinen homomies oli Ninolle jo entuudestaan tuttu, ja asukkaat saivatkin nopeasti selville että miehet olivat viettäneet aiemminkin yhteisen yön.

Illan aikana nähtiin mahdollisesti Suomen Big Brotherin rajuin yhteenotto, kun asukkaat ottivat yhteen Marikan tahallisten sääntörikkomusten ja hänen kännisekoilujensa takia. Riidan rauhoituttua Isoveli sai viimein komennettua asukkaat Nikon avustuksella makuuhuoneeseen. Siellä sattui ja tapahtui monenlaista. Erityisen läheisissä väleissä olivat BB-Petri ja BB-Elisabet sekä talon uusi pari Nino ja Jani.

Ninon kanssa jo aiemmin illalla hellästi sylikkäin istunut Jani suuntasi oikopäätä Ninon sänkyyn ja saman peiton alle. Tämän jälkeen muut asukkaat löysivät makuuhuoneesta dildon ja se heitettiin lopulta Ninon ja Janin viereen.

– Ninon sanoja lainatakseni ”Mitä v**tua täällä tapahtuu?”, Eetu ihmetteli makuuhuoneen tapahtumia.

– Mihin sitä rasvaa oikein tarvitaan? Ai että viisi vetoa ja vihellys? Jani huuteli Ninon peiton alta.

Miehet eivät kuitenkaan olleet huomaavinaankaan heille lentänyttä hieromasauvaa, vaan keskittyivät vielä siinä vaiheessa täysin toisiinsa sylikkäin maaten. Myöhemmin hieromasauva oli kuitenkin kadonnut jonnekin ja miesten peitto heilui rytmikkäästi lantion alueelta.