BB-talossa sittenkin seksiä? Katso tämä video

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla tuotantokaudella eletty ennätysmäisen pitkään ilman seksiä, sillä yhdenkään parin ei tiedetä harrastaneen petipuuhia niiden varsinaisessa merkityksessä. Nyt asiasta on esitetty kuitenkin uutta materiaalia, joka voi kumota aikaisemmat luulot.

Verkossa on nyt julkaistu video, joka on taltioitu BB-talossa yöllä. Siinä nähdään kuinka Petrin peitto heiluu paljonpuhuvan rytmikkäästi jonkin aikaa. Julkaisun mukaan peiton alla näkymättömissä on BB-Vilhelmiina.

Kovin vakuuttavaa näyttöä seksistä ei tältäkään videolta saada, eivätkä BB-Petri ja Vilhelmiina ole vihjanneet yhteisistä petipuuhista. Sen sijaan BB-Elisabet ja Petri olivat sen sijaan eilenkin läheisissä tunnelmissa, ja peitto heilui hieman jo heti nukkumaan mentäessä. Seksistä ei kuitenkaan välttämättä ollut kyse, mutta siltä peiton liikkuminen vahvasti ainakin näytti.

Uusimmat