BB-Nino ihmeissään: ”Ei tän näin pitänyt mennä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo toista kertaa asustava BB-Nino saapui kuluneella kaudella taloon vanhana asukkaana, kun viisi entistä BB-asukkia saapui taloon. Heistä kolme joutui poistumaan talosta vain muutaman päivän kuluttua, mutta Nino ja BB-Niko Nousiainen jäivät.

Nyt kausi on jo loppusuoralla, ja tänään Niko lähti talosta asukasvaihtoon Sloveniaan. Samalla Nino huomasi olevansa edelleen mukana Big Brothersissa ja yllättyi siitä itsekin. Ensimmäisellä kaudellaan talosta sääntörikkomuksen takia poistettu Nino ei ollut odottanut pysyvänsä talossa toisella yrittämällä näin pitkään.

– Mulla on kuusikymppiset tänään. Mä oon ollut täällä 60 päivää. Musta tuntuu pöyristyttävältä, että mä oon täällä vielä marraskuussa, v**tu saatana. Ei tän näin pitänyt mennä. Kauheeta mä oon erkaantunut kaikista mun frendeistä. Sit mä en muista enää edes mun pankkikortin numeroa ja minkälainen mun kännykkä oli. V**tu täällä niinku erakoituu, Nino pohti.

– Sä oot täällä vielä huhtikuussakin, BB-Petri vitsaili.

Pian Ninolle tuli muita ajatuksia, kun keskustelu siirtyi vaihteeksi seksiin. Miesten mielenkiinnon kohteena olivat homoseksi ja Elisabetin miessuhteet. Hän ei suostunut Eetun yrityksistä huolimatta kertomaan seksikumppaniensa määrää.

– En mä nyt muista jokaista! En mä pysty laskemaan niitä kun ei muista. En mä osaa laskea. En mä tiedä mistä mä oon ne löytänyt. En mä ainakaan mee baariin etsimään munaa, BB-Elisabet selitteli.

– Vittu mitkä keskustelut, BB-Eetu totesi.

– Hmmmm, tyylikkäät, BB-Elli-Marja komppasi.