BB-Niko ”biseksuaalina” Sloveniassa – läpsäisi juontajaa takapuoleen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brotherin asukasvaihdossa BB-Sandra saapui hetki sitten Suomen BB-taloon, ja parhaillaan Niko on menossa sisään sikäläiseen taloon. Heti studioon astellessaan Niko tapasi sikäläisen ohjelman seksikkään juontajakaunottaren.

Juontajatar opetti Nikolle heti aluksi, että perinteinen slovenialainen tervehdys on läpsäisy takapuoleen. Hän korosti, että läpsäisyn tulee olla hellä. Tämän jälkeen tumma kaunotar pyysi Nikolta pienen ”tervehdyksen” takapuoleensa. Lisäksi juontajatar esitteli Nikon harmittavan virheellisesti biseksuaaliksi.

Juontajakaunotar oli opetellut myös hieman Suomea, ja hän kysyi Nikolta mitä ”iso makkara” tarkoittaa. Niko kertoi pitävänsä itsekin makkarasta. Tämän jälkeen slovenialaisen BB-talon ovet avautuivat myös suomalaiselle asukkaalle ja Niko marssi sisään pihamaan kautta.

Taloon päästyään Niko sai kokea edellä mainitun tervehdyksen useita kertoja, sillä asukkaat läpsivät häntä takapuoleen ja kertoivat sen olevan maassa normaali tapa. Niko pääsi heti alkajaisiksi jakamaan asukkaille tuliaisia, kuten neljäntuulenhattuja. Lisäksi asukkaat riemastuivat, kun Nikon kassista löytyi myös suomalaista vodkaa ja alusvaatteita.