BB-Vilhelmiina yllätti pojat: ”Tietenkin nielen!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat on jo komennettu istumaan olohuoneen sohville, vaikka suoran lähetyksen alkamiseen on vielä lähes tunti. Asukkaat ovat varmoja, että taloon astelee pian Nikon tilalle ulkomainen vieras, mutta muuta tietoa tulokkaasta heillä ei ole.

Keskustelut ovat liikkuneet tuttuun tapaan navan alle sijoittuvilla alueila, ja asukkaat ovat samalla päässeet kuittailemaan hieman myös Ninon ja Janin läheisille väleille. BB-Nino kuitenkin totesi, että seksiä ei ole missään nimessä luvassa.

– Jos mulle tulisi täällä sellainen vahinko, että mä panisin täällä, niin mä menisin suoraan tuohon ja olisin 48 tunnin päästä ulkona. Mulla ei olisi enää perhettä eikä mitään, Nino totesi viitaten talosta poistumisen 48 tunnin määräaikaan.

– Sellaista ei todellakaan tapahdu! Sellainen pitää kyllä, BB-Jani T vannoi.

Selitykset eivät kuitenkaan auttaneet, sillä asukkaat saivat puheista vain lisää pontta piikittelylleen. Vauhdissa oli myös BB-Vilhelmiina.

– Te ootte niin samiksia. Pariskunta. Katsokaa nyt, ihan samanlaiset vaatteetkin, Vilhelmiina naureskeli.

– Rakkaudesta se hevonenkin potkii! Vähän viinaa niin intohimoa siten niin. Yhyym… BB-Marika lisäsi.

Pian Nino ja Jani lähtivät molemmat tupakalle päästäkseen pois piikittelevien tyttöjen luota. Samalla Vilhelmiina ja Petri aloittivat nokittelun taannoisesta suhdesotkustaan.

– Mitä jos mä haukkuisin sua suorassa lähetyksessä ihan kusipääksi? Vilhelmiina kysyi.

Vilhelmiina kertoi myös tarkempia yksityiskohtia suuseksin harrastamisestaan. Hän muiden muassa kertoi nielevänsä touhussa erittyvän siemennesteen. BB-Petri ei syttynyt paljastuksesta, vaan päinvastoin ihmetteli neitokaisen touhua.

– Miksei? Hyvät proteiinit talteen. Ei tarvi syödä maitorahkaa. Ei kai siitä nyt mihinkään vessaan tule lähdettyä. Se on ihan sama asia kun sä vaikka nuolet… Vilhelmiina kertoi.

– Kiltit tytöt ei niele! Mä en saa siitä niinku mitään, Eetu totesi.

– V**tu mitkä puheenaiheet! Eetu ihmetteli vielä.

Keskustelu jatkui edelleen vahvasti alapäävoittoisena suoran lähetyksen alkamista odotellessa.

Uusimmat