BB-tulokkaiden estottomat suihkukuvat julkaistiin – katso kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotellaan parhaillaan kovasti jo illan suoraa lähetystä, jonka aikana taloon astelee uusi asukas Slovenian BB-ohjelmasta. Torstai-iltana taloon saatiin lisää myös kotimaisia asukkaita, kun uusi kolmikko asteli sisään.

Suurin osa BB-talon asukkaista peseytyy suihkussa uimahousuissa tai bikineissä, mutta tulokkaista BB-Noora ja BB-Elli-Maria eivät itseään suihkussa peitelleet. Mallinakin siviilissä toiminut kaunotar peseytyi nimittäin tänä aamuna rohkeasti alastomana samoin kuin toinen naispuolinen tulokas. Katso kuvat tästä.

Noora on 22-vuotias turkulainen, joka on Rock Models -mallitoimiston listoilla ja osallistunut muiden muassa Mad Crock Girl -mallikilpailuun. Hän on harrastanut kahdeksan vuotta judoa ja thai-nyrkkeilyä. Mallikurssin vuonna 2007 käynyt neitokainen kertoi taloon astellessaan, ettei pelkää kameroita.