BB-talon mystisen leijonan henkilöllisyys paljastui

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on viime vuosina käynyt jokaisella tuotantokaudella yllätysvierailulla leijona, joka on nähty muiden muassa asukkaiden kanssa sekä saunassa että porealtaassa. Leijonan henkilöllisyyttä on pohdittu talossa paljon, ja eilen se viimein selvisi.

Leijona-asun kantajaksi on epäilty useampiakin aikaisemmilta kausilta tuttuja Big Brother -asukkaita. Eilen BB-Petri kertoi muille tietonsa asiasta ja paljasti että kyseessä oli talosta eilen asukasvaihtoon Sloveniaan lähtenyt Niko Nousiainen.

– Tiedätsä kuka se oli? Jesba! Se sanoi, että se on ollut siinä joka vuosi, Petri kertoi Eetulle Nikon viitaten.

Eilen illalla Big Brother -ohjelmassa selvisi, että Niko teki lähtöään edeltäneensä iltana rajusti väärän valinnan. Hän sai nimittäin valita meneekö sala-alueelle lepäämään ennen matkaansa vai jääkö muiden asukkaiden kanssa juhlimaan. Niko valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon, mutta hän ei ollut tietoinen että sala-alueella häntä odotti rakas avopuoliso Sofia.

Uusimmat