BB-Vilhelmiina lähti kotiin: ”En ihastunut Petriin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tänään ollut kovasti hässäkkää, kun kansainvälinen asukasvaihto on päässyt hetki sitten toden teolla käyntiin. Samaan syssyyn toteutettiin myös normaali häätöäänestys, jossa talosta häädettiin BB-Vilhelmiina.

Tulos oli varsin yllättävä, sillä Vilhelmiina oli henkilö joka on pitänyt edes jonkinlaista järjestystä talossa muiden keskittyessä lähinnä juhlimiseen ja sotkemiseen. Vilhelmiina otti muutama päivä sitten rajusti yhteen Marikan kanssa, kun Marika sekoili kaaosmaisesti talossa ja rikkoi tahallaan toistuvasti talon sääntöjä. Studioon päästyään Vilhelmiina kertoi tuntemuksiaan.

– Tosi haikea fiilis, mutta ihana. Kaikki nää on täällä. En osaa sanoa kuinka näin kävi. Viime yönä näin unta siitä että lähdin sieltä. Mä odotin että olisin lähtenyt jo toisella viikolla, Vilhelmiina kertoi.

Talon äitihahmo piti huolen siisteydestä ja muiden kunnosta. Äitihahmoksi siviilissäkin tunnustautuva nainen otti tämän roolin vastaan, vaikka välillä hieman ottikin päähän. Samalla hän kiisti ihastuneensa Petriin.

– Välillä alkoi hieman ketuttaa, mutta aika paljon menin perässä ja siivosin. Sain Ninonkin siivoamaan välillä. En ihastunut Petriin, mutta tykästyin. Mä oon aina ihastunut vähän tollaisiin renttuihin. Niin vain kävi. Elisabet oli minulle läheisin, ehdottomasti.

Uusimmat