Lindsayn ex-lesbopartneri: Ryhmäseksiä Christina Aguileran kanssa Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lindsay Lohan oli vielä alkuvuodesta kovasti otsikoissa, kun hänellä oli myrskyisä lesbosuhde julkkis-DJ Samatha Ronsonin kanssa. Sittemmin lesbopari erosi, mutta Lindsay vainosi ex-tyttöystäväänsä muiden muassa Hollywoodin yökerhoissa.

Nyt Samantha Ronson on noussut otsikoihin aivan toisen julkkiskaunottaren merkeissä, sillä X17-julkaisun mukaan Samantha on paljastanut harrastaneensa suosikkilaulajan kanssa ryhmäseksiä viime kuussa Meksikossa. Aiemmin tässä kuussa Christinan avioliiton väitettiin kariutuneen juuri lesbosuhteisiin.

– Jordan ei koskaan pitänyt siitä että Christina nuoli toisia naisia, vaikka hänen mukaansa se sai avioliiton toimimaan. Samantha kertoi olleensa Christinan kanssa mukana ryhmäseksissä viime kuussa Meksikossa, ja huomanneensa vasta silloin että Aguilera oli kuuuma kissa. Sam kertoi myös, että Christina oli kiimainen kuin tuore opiskelijatyttö, lähde kertoi julkaisulle.

Lisäksi Christinan väitetään tarjonneen Samanthalle lapsilta kielletyn esityksen Skypen välityksellä. Avioliiton eron mahdollisiksi syiksi on viime aikoina nostettu lesbosuhteiden lisäksi myös mahdollinen suhde Paris Hiltonin exän Benji Maddenin kanssa.