BB-Eetu sai Elli-Maijan voihkimaan – ”Monta kertaa tulit?”

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa alkoi eilen illalla kauan odotettu asukasvaihto, kun Suomen BB-taloon asteli asukkaaksi slovenialainen laulaja BB-Sandra Auer. Uuden asukkaan vastaanottaminen on ollut Suomen BB-asukkaille hieman haastavaa, sillä englannin kielen puhuminen ei kaikilta meinaa sujua.

Tänään asukkaat ovat tutustuneet uuteen vaihtoasukkaaseensa kuuntelemalla tämän tarinoita itsestään sekä Slovenian BB-talosta. Talon seesteinen tunnelma rikkoutui kuitenkin hetkeksi, kun talossa naisen läheisyyttä kaivannut BB-Eetu antoi asuintoverilleen Elli-Maijalle pitkän hieronnan.

Hieronnasta muodostui kuitenkin muille asukkaille hyvin noloa seurattavaa, sillä yläosattomissa hierottavana maannut Elli-Maija päästeli hieronnan aikana erittäin eroottisia ääniä.

– Ihania noi Elli-Maijan ääntelyt, BB-Marika kommentoi olohuoneen lattialla hierottavana maanneen asuintoverinsa voihkintaa.

– Kuulostaa siltä kuin harrastettaisiin seksiä täällä, Elli-Maijan päällä istunut Eetu sanoi englanniksi.

Elli-Maijaa muiden kommentit eivät kuitenkaan häirinneet, vaan nainen jatkoi voihkintaansa antaumuksella. Olohuoneen sohvilla istuneiden muiden asukkaiden keskinäinen keskustelu rikkoutui kuitenkin toistuvasti Elli-Maijan ääntelyiden seurauksena.

– Elli, v***u noi sun äänet on pahoja! Jossain vaiheesa YouTubessa on video tosta, Marika naureskeli.

Talossa mielensä erinäisistä asioista jo useaan otteeseen pahoittanut BB-Elli-Maija nautti hieronnasta täysin siemauksin ja muutkin asukkaat alkoivat kysellä Eetun hieronnan perään. BB-Nino toivoi pääsevänsä seuraavaksi hierottavaksi, kun Eetu olisi ensin hoidellut Elli-Maijan.

– Monta kertaa tulit hieronnan aikana? Eetu kyseli hieronnan päätteeksi Elli-Maijalta ja matki naisen voihkintaa.

– Elli-Maija, varo vähän. Poikaystävä on kohta mustasukkainen, BB-Marika varoitteli paitaa takaisin päälleen asettelevaa Elli-Maijaa.