BB-Niko joutui välienselvittelijäksi – raju riita Slovenian BB-talossa

Big Brother · Elina Sipiläinen

BB-Niko Nousiainen asteli eilen Slovenian Big Brother -taloon, kun Suomen ja Slovenian välinen kansainvälinen asukasvaihto alkoi. Mies otettiin Slovenian julkkiksista koostuvassa BB-talossa vastaan hieman ristiriitaisissa tunnelmissa, sillä osa talon asukkaista ei juuri englantia puhu. Niko on täten joutunut välillä tyytymään pelkkään slovenian kielen kuuntelemiseen.

Subin Big Brother -extra-lähetyksessä kerrottiin tänään, kuinka Niko joutui Slovenian BB-talossa yllättäen myös välienselvittelijäksi, kun talossa puhkesi iso riita. Sloveniasta raportoineen Sami Aaltosen mukaan Niko puuttui tappeluun erottamalla keittiövuoroista riidelleet BB-asukkaat ja ohjaamalla heidät pihalle rauhoittumaan.

Slovenian Big Brother -asukkailla on meneillään samankaltainen tehtävä, kuin Suomen BB-asukkailla, sillä heidänkin tulee huijata vaihtoasukasta oman maansa tavoista ja kulttuurista. Slovenian tehtävän onnistuminen on tosin vaakalaudalla, sillä Suomen Isovelin antamasta tehtävästä tietoinen BB-Niko saattaa helposti arvata huijauksen.