Elokuvatähti oli 16-vuotiaana vankilassa maahanmuuttajien pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Mark Wahlberg tunnetaan nykyisin lähinnä näyttelijänä, mutta alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi hiphop-artistina Marky Mark and The Funky Bunch -yhtyeen keulahahmona. Nyt hän on paljastanut katuvansa poppariaikojaan.

Näyttelijäkomistuksella on myös rankka nuoruus, josta hän avatui CNN-julkaisulle. Bostonissa varttunut Wahlberg tappeli paljon, ja katujen kasvattina hän muiden muassa varasti autoja. Myös ryöstöt ja huumeidenkäyttö oli hänelle arkipäivää.

Tähti vietti 45 päivää vankilassa vain 16-vuotiaana. Tuomio tuli kahden maahanmuuttajan pahoinpitelystä. Miehelle itselle on mysteeri, mistä nuoruuden alamäki sai alkunsa.

– Minut kasvatettiin oikealla tavalla, mutta silti tein monia asioita väärin ja hankkiuduin vaikeuksiin. Onneksi ne päivät ovat mennyttä, ja siitä kiitän myös isoveljeäni Donnie D:tä, Wahlberg totesi CNN-julkaisun haastattelussa.