Tältä supertähdet näyttävät meikittöminä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähtien ehostus on usein aivan omaa luokkaansa, sillä tyyliin satsataan paljon, ja kauneusleikkaukset ovat osa arkipäivää. Myös meikkauksen onnistuminen on jokaisen haaveena, mutta mikä on totuus ulkonäöstä meikkivuoren takana?

Kaunottaresta kuoriutuukin usein ankanpoika, kun kasvot pestään. Esimerkiksi Rihanna ja Keira Knightley ovat tavallisia normaaleja naisia, ja Täydelliset Naiset -sarjan seksikkäät kotihengettäret ovat melkein kauhistuttavan arkisia meikittöminä. Virheetön iho ja häikäisevä ulkonäkö onkin vain silmänlumetta. Nyt kuvagalleriaan on koottu näyttävä otos meikittömiä supertähtiä. Katso kuvat tästä.

Julkisuudessa esiintyvät mallit ja näyttelijät vaikuttavat usein täydellisiltä, vaikka niin ei asian laita välttämättä todellisuudessa olisikaan. Jokainen tietää, että lehtikuvia on joskus käsitelty rankalla kädellä, eikä mainoskuvissa kovin usein esiinny henkilöä, jonka ulkonäköä ei olisi digitaalisesti korjailtu.