BB-Eetun sukukalleudet kiinnostivat: ”Ei se kyllä häävi ole”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Eilen myöhään illalla Big Brother -talossa puhe kääntyi jälleen alapääjuttuihin, kun asukkaat keskustelivat miehen sukupuolielimen sopivasta koosta. Asukkaille kehkeytyi aiheesta jopa hupaisa sanaharkka, kun heistä jokaisella oli eriävä mielipide asiasta.

BB-Noora kertoili makuuhuoneessa makoileville asukkaille, kuinka hän oli joskus ollut miehen kanssa, jolla oli ollut todella pieni sukupuolielin. Nainen näytti elimen olleen suurin piirtein hänen kämmenensä pituinen. BB-Eetu kummasteli naisen kommenttia, sillä hänen mielestään kämmenen pituinen sukupuolielin oli varsin kookas.

– Ei mulla noin iso ole, Eetu tunnusti ja katseli omaa kämmentään.

Noora sanoikin tarkoittaneensa oman kämmenensä pituutta. BB-Elisabetkin muistutti miehellä ja naisella olevan erikokoiset kädet.

– Jos sulla on seisokissa tämän kokoinen lerssi, niin ei se kyllä häävi ole, Noora sanoi näyttäen Eetulle kämmentään.

Pian keskustelusta innostuivat myös BB-Elisabet sekä BB-Elli-Maija, jotka innostivat Eetua näyttämään peiton alla piilottemiaan sukukalleuksia.

– Nooran kannattaa pysyä siellä Petrin vieressä. Ei kannata tulla tänne ollenkaan, Eetu kommentoi keskustelun lannistamana.

– Ei sillä pituudella oo niin väliä. Onko sulla hyvän paksunen k**pä sitten? Ei haittaa, jos on vähän lyhkäsempi, kunhan paksuutta löytyy, Elli-Maija lohdutteli peiton alta kurkkinutta miestä.

BB-Eetu ja BB-Elli-Maija viettivät jälleen viime yön sylikkäin nukkuen. Elli-Maijan kiehnääminen Eetun kyljessä on herättänyt ihmetystä, sillä naista odottaa kotona pitkäaikainen poikaystävä.