BB-Elisabet ei tiennyt Sibeliuksen kuolleen!

Big Brother · Stara.fi

Aamu valkeni Big Brother -talon asukkaille Finlandian alkaessa soida talossa. Uusi BB-asukas BB-Sandra ihmetteli  kappaletta, sillä se oli naisen mukaan oudon pitkä. BB-Eetu valaisi Sandraa suomalaisesta säveltäjästä Jean Sibeliuksesta.

 

BB-Elisabet heitti miehen selostuksen sekaan oman kysymyksensä, mikä sai myös BB-Ninon huutamaan sängyssä.

 

– Onko Sibelius muka kuollut jo, Elisabet kysyi ihmeissään.

 

Kysymys herätti asukkaissa suuret naurut, ja BB-Elli-Maija toisti naisen kysymyksen Ninolle. Mies repesi täysin liitoksistaan ja mylläsi peittonsa alla hihitellen ja huudellen naisen olevan totaalinen raukkaparka. Elisabet ei vielä tyytynyt tilanteeseen, ja tivasi Sibeliuksen kuolinaikaa. Nainen naureskeli itsekin, mutta Elli-Maijan vastaus hämmensi häntä lisää.

 

– Kuoli miljoona vuotta sitten? Mutta tässähän on kaikki soittimetkin mukana, Elisabet ihmetteli.

 

Nainen kuittasi lopuksi tyhmyytensä johtuvan siitä, että hän tietää vain asioista jotka häntä todella kiinnostavat. Sandra hymyili Elisabetille, ja totesi tämän toimivan oikein kysyessään silloin kun ei tiedä.