BB-Sandra on fiksumpi kuin asukkaat odottivat – viikkotehtävä vaarassa?

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon rauhallisen iltapäivän kohokohtia ovat tänään olleet BB-asukkaiden viikkotehtävään liittyvät esitykset. Tänään asukkaat esittivät slovenialaiselle vaihtoasukkaalleen teatteriesityksen Suomen poliittisesta järjestelmästä. Viikkotehtävän mukaisesti koko järjestelmä oli asukkaidensa itsensä keksimä.

Asukkaiden ideoimassa järjestelmässä Suomea hallitsi kuningatar. Poliittinen järjestelmä koostui kuningattaren lisäksi pääministeristä, neuvonantajasta sekä parlamentista. BB-asukkaiden jokseenkin sekavan esityksen jälkeen BB-Sandra esitti heille kysymystulvan poliittista järjestelmää koskien. Hän löysi useammankin aukon BB-asukkaiden keksimästä järjestelmästä. Asukkaat olivatkin helisemässä älykkään vaihtoasukkaansa kysymysten vaikeutuessa.

– Minua kiinnostaa politiikka todella paljon, BB-Sandra paljasti totisille asukkaille ja jatkoi kysymystulvaansa.

Asukkaat vastailivat vaihtoasukkaansa kysymyksiin hieman takellellen, mutta laittoivat vastaustensa sekavuuden kielimuurin piikkiin. Heidän mielestään poliittisia asioita oli erittäin vaikea selittää englanniksi.

BB-Sandra oli syystäkin kiinnostunut Suomen poliittisesta järjestelmästä, sillä hän on poliitikon tytär. Nähtäväksi jää menikö asukkaiden sekavat selitykset Suomen kuningaskunnasta läpi älykkään oloiselle naiselle.