BB-Sandran puheripuli väsytti asukkaat: ”Uskon kummituksiin”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Suomen BB-talossa vietetään tällä viikolla kansainvälistä asukasvaihtoviikkoa, kun slovenialainen Sandra Auer saapui sunnuntai-iltana rikastuttamaan Suomen BB-taloa. Uusi asukas on tuonut Suomen BB-talon sisäisiin keskusteluihin paljon lisää syvyyttä, sillä asukkaiden puheenaiheet ovat ajoittain selvästi vakavoituneet.

Erittäin puheliaaksi osoittautunut BB-Sandra on talossa eniten äänessä pitäen keskustelun koko ajan käynnissä. Naisen puheripulit ovat välillä hieman liikaa asukkaille, sillä varsinkin englantia huonosti osaava BB-Nino tippuu välillä kärryiltä naisen juttuja kuunnellessaan.

Varsin vaikeaa kuunneltavaa oli Sandran eilinen avautuminen, kun nainen kertoi uskovansa yliluonnollisiin ilmiöihin.

– Uskooko kukaan kummituksiin? Minä uskon, BB-Sandra aloitti pitkäksi muodostuneen keskustelun.

Samalla slovenialainen tunnusti uskovansa erilaisiin energioihin, taikoihin, mustaan magiaan sekä kaikenlaisiin yliluonnollisiin asioihin. Nainen kertoi pitkän kaavan mukaan myös omasta elämänfilosofiastaan. Muut asukkaat makoilivat väsyneen oloisina sohvilla ja lattialla kuunnellen vaihtoasukkaansa puhetta.

– Uskon, että negatiivinen energia luo negatiivista energiaa. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jopa negatiivisista asioista pitää ajatella positiivisesti, BB-Sandra avautui muille asukkaille.

Englannin kielen puhumista jännittäneet suomalaiset ovat kuitenkin alkaneet päästä hyvin mukaan englannin kieliseen keskusteluun alkukankeuden väistyttyä. Varsinkin BB-Elisabet on rohkaistunut juttelemaan yhä enemmän ja enemmän englanniksi. Yhteiselo uuden asukkaan kanssa sujuu talossa leppoisissa tunnelmissa, vaikkakin englantia kehnosti osaavat BB-Nino sekä BB-Petri ovat selvästi vetäytyneet keskusteluista kielimuurin vuoksi.