Johanna Tukiaisen kuva päätyi ulkomaiselle huumorisivustolle

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Uutta musiikkia hiljattain julkaissut Johanna Tukiainen kasvattaa kyseenalaista mainettaan myös maailmalla. Suosittu amerikkalainen viihdesivusto FailBlog on nimittäin julkaissut Johanna Tukiaisen kuvan omalla PoorlyDressed.FailBlog -sivustollaan.

Kyseinen viihdesivusto on erikoistunut humorististen kuvien sekä videoiden esittelemiseen. Sivustolla julkaistu kuva on Tukiaisen taannoiselta Helsingin klubikeikalta, jossa Tukiainen esiintyi varsin näyttävän näköisenä. Kuvan julkaisseen viihdesivuston toimintaperiaate on naurattaa lukijoitaan julkaisemalla sivustollaan kuvia sekä videoita erinäisistä epäonnistumisista. Katso kuva tästä.

Laulu-uraansa uudelleen lämmittelevän Tukiaisen runsaasti keskustelua herättäneet keikkakuvat esiteltiin viime viikolla myös viihdelehti Staran artikkelissa. Kyseiseen artikkeliin pääset tästä.