Johanna Tukiainen esiintyi Helsingissä – katso karmaisevat keikkakuvat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen on ollut tällä viikolla otsikoissa uuden levytyksensä merkeissä, sillä hänen ääntään kuullaan amerikkalaisen Liz Harlow’n uudessa I Get It In -kappaleessa.

Toissa kesänä keikkailun aloittanut Tukiainen ilmoitti tuolloin jättävänsä keikkailun lopullisesti vain kolmen esiintymisen jälkeen. Yksi keikoista nähtiin Staran bileissä Tammerfesteillä. Sittemmin Tuksu on kuitenkin palannut keikkalavoille ja julkaissut myös uutta materiaalia.

Viime perjantaina 20. lokakuuta Tukiainen nousi lavalle Helsingissä Jenny Woo -klubilla, jossa hän esitti muiden muassa esikoissinglensä. Kuvat ja videot keikalta levisivät nopeasti verkkoon. Yhden videoista voit katsoa tästä tai artikkelin yltä ja kuvia puolestaan löytyy tästä, tästä ja tästä.

Johanna Tukiainen Jenny Wood