Leonardo DiCapriosta raaka sarjamurhaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime kesän odotetuimmista toimintaelokuvista oli menestysohjaaja Christopher Nolanin ja näyttelijä Leonardo DiCaprion tuorein yhteistyö Inception. Scifi-toimintaelokuva vie katsojat unten maille, mutta tällä kertaa muiden uniin.

 

Titanic-elokuvasta mainetta niittänyt Leonardo DiCaprio kertoo nyt seuraavasta elokuvaroolistaan. Yahoo! News raportoi DiCaprion näyttelevän elokuvassa The Devil in the White City, ja hän toimii myös elokuvan tuottajana. Kyseinen filmi perustuu kirjailija Erik Larsonin tositarinaan Daniel H. Burnhamin ja tohtori H.H. Holmesin elämästä.

 

Larsonin kirjoittama kirja oli kolme vuotta New Yorkin Bestseller -listalla. Kirja käännettiin myös 17 kielelle. DiCaprio on roolissaan viehättävä Holmes, joka toimii valelääkärinä Murder Castle -nimisessä paikassa. Todellisuudessa mies olikin raaka sarjamurhaaja. Hänellä oli käytössään krematorio ja kaasukammio lähellä vastaanottoaan.

 

Kyseinen elokuva on jo pitkään kiehtonut Hollywoodin huippunäyttelijöitä ja ohjaajia, kuten Tom Cruisea ja Paula Wagneria. Elokuvan talousarviot aiheuttivat valitettavasti esteitä tuotannolle, mutta elokuva näyttäisi nyt olevan matkalla kohti päämääräänsä. Sille etsitään nyt vain käsikirjoittajaa ja ohjaajaa, jotta projekti voitaisiin aloittaa.