Poptähti haluaa tuoksunsa tuovan muistoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu country-laulaja Taylor Swift on vasta 20-vuotias supertähti, mutta hän on ehtinyt kahmia jo monia arvostettuja palkintoja ja himoittuja listasijoituksia. Hänen toinen albuminsa oli taannoin vuoden myydyin Yhdysvalloissa. Uusin albumi Speak Now on myös saanut hyvät arvostelut. Swift panostaa nimensä markkinointiin, sillä Yahoo! News -verkkosivusto kertoo tähden olevan mukana hajuveden suunnittelussa. Nainen tekee yhteistyötä Elizabeth Ardenin kanssa luodakseen oman tuoksusarjansa. Artistin mukaan tuoksun on tarkoitus tuoda mieleen muistoja ja ihmisiä elämän varrelta. Kantrikaunotar on myös taannoin liitetty kuuluisaan näyttelijään Jake Gyllenhaaliin. Lähde kertoi monille julkaisuille, kuinka 20-vuotias laulaja ja elokuvatähti viettivät viikonlopun yhdessä. Heidät nähtiin lisäksi kävelemässä käsi kädessä New Yorkin Brooklynissa. Kaunotar on kertonut olevansa edelleen sinkku, joten haaveet hänesta ja Jakesta pitäisi haudata.