BB-Eetu lipsautti – petipuuhia Elli-Maijan kanssa?

Big Brother · Elina Sipiläinen

Viime viikolla Big Brother -taloon asukkaaksi saapunut BB-Elli-Maija on herättänyt talossa ihmetystä nukkumalla erittäin läheisissä tunnelmissa BB-Eetun kanssa. Ulkomaailmassa jo usean vuoden vakavasti poikaystävänsä kanssa seurustellut Elli-Maija on alkanut jo itsekin pelätä oman käyttäytymisensä seurauksia.

Yö yöltä yhä läheisemmin nukkunut pari sai tänään vastailla talon muiden asukkaiden tiukkoihin kysymyksiin viime yön tapahtumista. Asukkaat halusivat tietää, oliko viime yön saman peiton alla sylikkäin nukkuneiden Elli-Maijan ja Eetun välillä tapahtunut jotain.

– Ei mun tarvii pientä m*naa kaivata, Elli-Maija oli kommentoinut muiden asukkaiden tiedustellessa parin yöllisistä puuhista.

BB-Eetu lipsautti kuitenkin kenties totuuden, sillä mies vihjaili samaisessa keskustelussa Elli-Maijan tehneen tuttavuutta tämän sukukalleuksien kanssa.

– No, oliko se sitten pieni? BB-Eetu oli tiedustellut Elli-Maijalta ohjelman verkkosivujen mukaan.

Muut asukkaat ottivat kommentin selväksi vihjeeksi siitä, että parin peiton alla oli tapahtunut pelkän nukkumisen lisäksi jotain muutakin. BB-Elli-Maija yritti korjata Eetun lipsautusta väittämällä, että mitään ei ollut tapahtunut. Asukkaat eivät kuitenkaan uskoneet, sillä heidän mielestään Eetun kommentissa oli pakko olla jonkinlainen totuuden hiven.