BB-Elli-Maija: ”Täällä mä käyn alasti suihkussa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon viime viikon torstaina astellut BB-Elli-Maija on yllättänyt talossa, sillä ensin varsin hiljaiselta vaikuttanut neitokainen onkin ollut varsin aktiivinen ja puhelias. Neitokainen on ihmetellyt asiaa itsekin.

Ulkomaailmassa seurustelevalla Elli-Maijalla on ollut jonkinasteista peliä talossa olevan Eetun kanssa. Ilmassa on ollut mahdollisesti myös ihastumista. Eilen saunassa neitokainen myönsi käyttäytyvänsä BB-talossa eri tavalla kuin ulkomaailmassa.

– Mä oon tehnyt täällä aika paljon kaikkee, mitä mä en normaalisti ikinä tekis. Mä en ikinä menis toisen miehen viereen nukkuu. Mä en ees kehtaa mennä bikinit päällä aurinkorannalle. Täällä mä käyn alasti suihkussa, Elli-Maija totesi.

Lisäksi neitokainen kertoi olevansa asiasta samaan aikaan sekä iloinen että hämmentynyt.