BB-Ninon kriisi: ”Lähden karkuun tätä maailmaa”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa on tänään ollut jokseenkin krapulainen tunnelma, kun asukkaat toipuvat eilisistä juhlista. Väsyneiden asukkaiden puheenaihe kääntyi jälleen ulkonäköasioihin, kun BB-Nino valitteli muuttunutta ulkonäköään. Nino pelkäsi ulkomaailmaan astumista, sillä miehen omasta mielestä hänen ulkonäkönsä on talossa olon aikana muuttunut radikaalisti huonompaan suuntaan.

– Menen kellariin ja sanon, että tänne ei saa päästää ketään, Nino puheli talon jälkeisestä elämästään.

– On sulla reppu kasvanut, mutta ei sulla naama oo sillai, BB-Eetu yritti lohdutella sohvatyynyn takana kasvojaan piilotellutta miestä.

– Tää on jokapäiväinen puheenaihe, BB-Petri sanoi väsyneesti sohvalla maaten.

BB-Marika totesi Ninolle vievän ulkomaailmassa vain pari viikkoa ja sitten mies olisi jälleen paremmassa kunnossa.

– Emmä täällä välitä, mutta kyllä mä tiedän mitä mä teen kun mä pääsen pois, BB-Nino uhosi.

– En mä ala menee tonne yleisiin kulkuneuvoihin v***u tämän näköisenä. Mä pysyn tosi piilossa. Lähden Tampereelle, v***u karkuun tätä maailmaa, Nino vaahtosi.

Pian puheenaihe kuitenkin jäi, kun asukkaat alkoivat nauttia aamiaiseksi saamaansa kakkua. Tällä viikolla BB-talossa on syöty aamuisin pelkkiä makeita herkkuja, sillä asukkaat huijaavat slovenialaista vaihtoasukastaan Sandraa. Asukkaat ovat uskotelleet Sandralle, että suomalaisten aamupalapöydästä löytyy pelkkää makeaa syötävää. Huijaus on osa viikkotehtävää, jonka tarkoituksena on luoda vaihtoasukkaalle väärä, mutta uskottava kuva Suomesta.