Demi Lovatolla syömishäiriö – passitettiin hoitoon

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Disneyn teinitähtenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut 18-vuotias Demi Lovato erosi taannoin The Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonasista. Joe jätti hänet välittämällä tiedon erosta Demin isän kautta.

Yahoo! News -julkaisu raportoi Lovaton astelleen nyt kuitenkin hoitoon ja vieroitukseen, samoin esimerkiksi huumeidenkäyttäjänä tunnettu Lindsay Lohan. Artisti on kertonut kärsineensä syömishäiriöistä ja halusta vahingoittaa itseään jo kauan. Tyttö on myös kouluvuosinaan viillellyt itseään ja hän on kärsinyt koulukiusaamisesta, mikä mahdollisesti on ajanut häntä syvemmälle psyykkisiin ongelmiin.

18-vuotias Demi Lovato, koko nimeltään Demetria Devonne Lovato, tunnetaan laulaja-lauluntekijänä ja näyttelijänä. Hän teki läpimurtonsa Disneyn elokuvassa Camp Rock ja on sittemmin nähty myös elokuvan jatko-osassa. Tähden syyskuussa 2008 julkaistu debyyttialbumi Don’t Forget oli menestys ja nousi Yhdysvaltojen albumistan kakkoseksi. Toinen albumi Here We Go Again menestyi vielä paremmin nousten listaykköseksi. Näyttelijäurallaan hänet on nähty sivuosassa esimerkiksi Greyn anatomia ja Pako-televisiosarjoissa.