Fergie: ”Olen yhä hengissä ja se on siunaus”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

The Black Eyed Peas -yhtyeen naistähti Stacy “Fergie” Ferguson oli taannoin otsikoissa, kun hänen väitettiin olevan valmis eroamaan yhtyeestään. Bändin jäsenet kumosivat huhut nopeasti perättöminä, eikä aiheesta ole sittemmin juuri kuultu.

Glamour-lehden haastattelussa ollut tähti kertoo nyt pahasta huumeongelmastaan. Fergie on käyttänyt muiden muassa amfetamiinia, ja on ollut pahasti riippuvainen huumeista. Hän haki kuitenkin riippuvuuteensa apua.

– En ole kuivilla vielä kaikesta, sillä käytän edelleen alkoholia. Isälläni on viinitila ja viini on todella maistuvaa. Monet samassa tilanteessa olevat neuvoisivat pysymään erossa myös viinistä, mutta minä kuljen omaa tietäni. Olen yhä hengissä ja se on siunaus, Fergie kertoi Glamour-lehdelle.

Kaunotar haluaa antaa toivoa ja uskoa parantumiseen faneilleen, ja varsinkin nuorille naisille. Fergien mukaan elämässä on aikoja, jolloin häneen ei ole uskottu, ja tärkeintä oli se, että hän itse uskoi itseensä.