Lady Gagaa vainotaan: ”Ryan ei jätä minua rauhaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan räväkästä tyylistään esiintymislavalla ja sen ulkopuolella. Kerroimme viime kesänä kuinka keikkajärjestäjä paljasti joutuneensa tilaamaan ghostbustersit tarkistamaan Lady Gagan keikkapaikan pahat henget ennen supertähden keikkaa.

Lontoon O2 Arenalle suoritettu tarkistus maksoi noin 6.000 euroa. Nyt laulaja on viimein itsekin myöntänyt tapauksen. Hän kuluttaa tuhansia dollareita aavemaailman asiantuntijoiden tutkimuksiin.

Daily Star -julkaisu kertoo nyt Lady Gagan uusimmasta vainoajasta Ryanista. Kyse ei ole elävästä miehestä, vaan kummituksesta. Tähti uskoo inhottavan henkiolennon seuraavan häntä ympäri maailmaa.

– Gaga on selostanut jo jonkun aikaa Ryanista meille. Hänen mukaansa aave on koko ajan hänen mukanaan, mutta hän ei pelkää tätä ollenkaan. Hän on vihainen Ryanille, kun tämä ei suostu jättämään häntä rauhaan. Kyllä hän tietenkin hieman myös pelkää, mutta Ryan ei hänen mukaansa ole tehnyt mitään pahaa hänelle, Gaga Crewn jäsen kertoi Daily Star -lehdelle.

Artistin kerrotaan koonneen Irlannissa MOnster Ball -kiertueellaan joukon ystäviään koolle tarkoituksenaan ottaa yhteyttä Ryaniin. Tarkoituksena oli kertoa aaveelle, että tämä jättäisi Gagan rauhaan, mutta yritys taisi valitettavasti epäonnistua.