Näin saadaan rinnat pomppimaan – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Musiikkivideotuotanto on ollut jo useiden vuosien ajan varsin seksikästä ja alalla on totuttu näkemään runsaasti vähäpukeisia kaunottaria. Brittiläinen yhtye Leathers Hands tekee nyt saman, minkä moni muukin yhtye on tehnyt, sillä yhtye näyttää naisten rintoja Vertical Lines -kappaleen videolla.

Poikkeus on se, että että videossa ei ole varsinaisesti muuta teemaa kuin rinnat. Koomisena lisukkeena ryntäissä on laulaja Gary King -rintapinssi. Katso video tästä. Video julkaistiin heinäkuussa, ja kysymys onkin se, että mitä siitä jää mieleen. Rinnat tietenkin, mutta nehän ovatkin koko videon ydin, sillä muuta ei nähdä.

Brittibändi Leather Hands on vielä tuntematon suuruus, mutta tuore musiikkivideo on edennyt vahvasti maailmalle netin kautta. Kyseessä lienee koko vuoden rohkein video, ja samalla myös hauskimmasta päästä.