Rihanna yllätti nettikuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut usein otsikoissa muiden muassa nakukuviensa – tai sellaiseksi väitettyjen – merkeissä. Verkossa on julkaistu runsaasti kuvamateriaalia, jossa suosittu r&b-tähti vaikuttaa poseeraavan alastomana, mutta suurin osa kuvista on ollut tekaistuja.

Siviilissä Rihanna on joka tapauksessa siirtynyt viime aikoina selvästi aikaisempaa paljastavampaan tyyliin. Viime viikolla hänet ikuistettiin tyrmäävässä asussa, joka paljasti enemmän kuin peitti. Nyt Rihanna on julkaissut verkossa itsestään kuvat, jossa hän nuolee pääkalloa. Katso kuvat tästä.

Rihanna nähdään lehdessä yllättävän rauhallisissa merkeissä, sillä hän on viime aikoina poseerannut lähinnä räväköissä kuvissa. Hän avautuu Chris Brownin kanssa eletyistä vuosista ja väkivaltaisesta parisuhteestaan samaisen lehden haastattelussa. Hän yllätti monet toteamalla, että hänen elämänsä tarvitsi hieman ravistelua. Lopulta sellainen tulikin, kun Brown hakkasi hänet sairaalakuntoon.

– Olen nyt onnellinen. Ajattelen Jumalan halunneen herättää minut. Hän toimii oudoilla tavoilla, mutta minä kuitenkin heräsin. Tarvitsin ravistelun, ja se annettiin minulle. Oli se sitten Jumala, tai joku muu, Rihanna kertoi Marie Claire -julkaisulle.

Rihanna pohti tapahtuneen olleen vinkki, ettei monivuotinen suhde ole enää toimiva. Suhteen lopettaminen oli naisen mukaan raskasta, mutta tällä hetkellä hän kokee kuitenkin olevansa onnellisempi kuin aikoihin. Laulajakaunotar seurustelee nykyään baseball-pelaaja Matt Kempin kanssa.