Sienna Miller tiukassa satiinissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme muutama kuukausi sitten kuinka elokuvamaailman unelmapari Sienna Miller ja Jude Law olivat palanneet taas kerran yhteen ja juhlivat julkkisgaalassa New Yorkissa. Pariskunnasta saatiin tuolloin myös näyttäviä kuvia yhteiseltä lemmenlomalta Ibizan rannikolla.

Kaunotar kuvattiin lauantaina Saksan Dusseldorfissa upeassa valkoisessa satiinimekossa Unesco 2010 -hyväntekeväisyysgaalassa. Näyttelijäkaunottaren timantein koristelu kaulakoru viimeisteli hohtavan ja seksikkään ulkonäön. Katso kuvat tästä.

Sienna Miller on pian 29-vuotias englantilainen näyttelijä ja malli, joka on ollut mukana muiden muassa elokuvissa Layer Cake, Alfie ja Factory Girl. Vuosi sitten hän näytteli elokuvassa G.I Joe The Rise of Cobra. Nainen on toiminut myös muotisuunnittelijana. Miller seurusteli vuonna 2004 – 2006 Jude Lawn kanssa. Vuonna 2007 hänen kerrottiin olevan parisuhteessa itseään 14 vuotta vanhemman Rhys Ifansin kanssa, mutta nykyään hänen kerrotaan tapailevan jälleen Jude Lawta.