Realitykaunotar sai nyrkistä ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kohutuin realityohjelmaan The Jersey Shore on puhuttanut ympäri maailmaa jo parin vuoden ajan, ja sarja on samalla tehnyt tähdistään erittäin tunnettuja julkkiksia. Aika ajoin he saavat siten kokea myös julkisuuden varjopuolia.

Sarjan miehet ja Snooki ovat kahakoineet jo useammankin kerran muiden muassa baareissa, mutta tällä kertaa käsirysyyn on joutunut hieman tuntemattomampi sarjan naistähti. Angelina Pivarnick tunnetaan sarjan muiden henkilöiden tapaan varsin vauhdikkaana bileprinsessana. Nyt hän on saanut nyrkistä ostoskeskuksessa.

Angelina Pivarnick oli äskettäin shoppailemassa Staten Island Mall -ostoskeskuksessa New Yorkissa, kun joukko ihmisiä lähestyi häntä ja tilanne äityi pian käsirysyksi. Pivarnick teki asiassa myöhemmin rikosilmoituksen, jossa hän kertoi saaneensa kahakassa nyrkistä ja että hänen ystäväänsä lyötiin lisäksi pullolla päähän. Asiasta uutisoineen New York Daily News -lehden mukaan asiassa ei ole ainakaan vielä nostettu syytteitä.

Aiemmin syksyllä Angelina Pivarnick joutui viranomaisten hampaisiin sen jälkeen, kun hän menetti malttinsa limusiinikuljetuksen aikana. Nopeasti julkkistähdeksi noussut neitokainen antoi nimittäin kuljettajalle nyrkistä.