Ashlee Simpsonin vartalo kauhistuttaa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan noussut 26-vuotias Ashlee Simpson on yrittänyt tehdä viime vuosina niin laulajan kuin näyttelijänkin uraa. Simpson avioitui Fall Out Boy -yhtyeen basistin Pete Wentzin kanssa vuonna 2008, ottaen samalla käyttöön aviomiehensä sukunimen.

Kaunotar järkyttää nyt kuihtuneella ulkomuodollaan.Viime viikolla Decades Denim -tapahtumassa New Yorkissa mukana ollut kaunotar herätti kauhistusta muissa vieraissa. Musta minimekko paljasti anorektisen kaunottaren kapeat sääret ja väri korosti myös Ashleen kalvakasta ihoa. Katso kuvat tästä.

Laihan kaunokaisen kerrotaan myös panostaneen ulkonäköönsä kauneusleikkauksien avulla. Ashleen isä on vahvistanut julkisesti, että hänen tyttärensä oli käynyt kesällä 2006 korjauttamassa nenäänsä kauneusleikkauksessa. Popneitokainen yrittääkin esitellä nykyistä ulkomuotoaan ja bikinikuntoaan muun muassa rannalla, jossa hän oli taannoin viettämässä vapaapäiväänsä yhdessä lapsensa kanssa.