BB-Elli-Maija murtui – itki hysteerisesti

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon viikkotehtävä päättyi tänään onnistuneesti. Kansainvälinen asukasvaihto -nimisen viikkotehtävän aikana asukkaiden tuli huijata slovenialaista vaihtoasukastaan Sandraa luomalla tälle väärä, mutta uskottava kuva Suomesta.

Asukkaiden huijaus meni läpi, sillä BB-Sandra ei aavistanut kaiken hänelle viikon aikana kerrotun olleen täyttä valhetta. Valheen paljastamisen jälkeen talossa on ollut apea tunnelma, sillä BB-Sandra otti asukkaiden valehtelun varsin raskaasti. Nainen itki pitkään ja kertoi muille asukkaille haluavansa vain lähteä kotiin.

Muutkin asukkaat ovat tänään vuodattaneet talossa kyyneleitä. Jo aikaisemminkin useaan otteeseen talossa itkeskellyt BB-Elli-Maija murtui tänään itkuun päiväkirjahuonevierailunsa jälkeen. Isoveli oli kutsunut naisen päiväkirjahuoneeseen, jossa ilmeisesti oli tapahtunut jotakin naista järkyttävää.

Muiden asukkaiden keskustellessa olohuoneessa, BB-Elli-Maija itki yksin talon kylpyhuoneessa. Pian huoneeseen saapui kuitenkin BB-Marika, joka halasi itkevää naista.

– Mut kulta pieni, jos sun oikeesti tarvii jostain puhua, jos on jotain huolia tai muita, Marika aloitti.

– Niin sinä olet paikalla, I know , olet ihana, itkevä Elli-Maija nyyhkytti Marikan syleilyssä.

– Voi pientä. Välillä se on ihan hyvä, et on vähän vuoristorataa, että kokee niitä tunteita ja sillee, Marika lohdutteli.

– No niitä multa ei ainakana puutu, Elli-Maija totesi nyyhkyttäen.

– No, sunnuntaina Suomen kansa päättää, että Elli-Maija lähtee. Mä tiiän sen, että mä lähden. Mä en haluis, Elli-Maija jatkoi itkuisesti.

Elli-Maijan itku johtui kenties juuri nimeämisistä, jotka Big Brother -talossa ilmeisesti on parhaillaan käynnissä. Talon asukkaat eivät kuitenkaan saa nimetä Elisabetia, sillä hänestä leivottiin tänään talon uusi päällikkö. Päällikkökilpailu oli tällä kertaa tanssikilpailu, jonka voittajan vaihtoasukas BB-Sandra sai päättää. Sandran mielestä BB-Elisabet tanssi asukkaista parhaiten, joten hänestä tuli täten talon päällikkö.